Menu

Akce jsou pořádány na objednávku. Program celovečerního posezení:

  1. příchod, možné uvítání podle přání zákazníka
    (přípitek: sekt, meruňkovice, slivovice)
  2. degustace v sudové části sklepa
  3. první (teplá) večeře
  4. program večera
  5. druhá (studená) večeře

Tento program není závazný. Zákazník si volí podle přání a možností jídlo nebo jestli bude večer začínat večeří nebo degustací.

Teplá kuchyně

  • hustopečský flamendr
    (vepřové nebo kuřecí maso na nudličky, křen)
  • grilované kuře 1/4
  • grilovaný steak (vepřový, kuřecí nebo hovězí)
  • grilovaná krůtí stehna
  • biftečky dvou barev vepřové
  • kuřecí, zalité v sýrové omáčce s brokolicí
  • vepřová nebo kuřecí jehla
  • smažená kuřecí stehna, křidýlka
  • smažené vepřové nebo kuřecí řízečky
  • teplá vepřová kýta, porcovaná před hosty
  • kačení prsa se zelím
  • zvěřinový guláš
  • pečený pstruh na másle

Přílohy

  • chléb
  • bílé pečivo
  • vařené brambory
  • americké brambory
  • bramborový salát
  • těstovinový salát
  • knedlík houskový

Oblohy

  • zeleninová – velká (okurek, rajče, paprika, zelí, mrkev)
  • zeleninová – malá (okurek, rajče, paprika)
  • kyselé okurky, hořčice, kečup, kyselé zelí

Studená kuchyně

Obložené mísy

  • suché salámy (vysočina, poličan, herkules)
  • šunka (vepřová, kuřecí, krůtí)
  • anglická slanina
  • moravské uzené
  • moravské klobásy
  • tlačenka
  • jitrnice, jelita
  • uzené
  • škvarky
  • dva druhy klobásů
  • čtyři druhy sýrů

Saláty

  • zelný bílý
  • zelný červený
  • šopský (rajče, okurek, paprika, balkánský sýr)
  • jarní (činské zelí, mrkev, paprika)
  • křen s jablky
  • těstovinové
  • ovocné

Nabídka pro náročné

  • pečené sele, porcované před hosty
    (nutné objednat tři týdny dopředu)
  • švédské stoly
  • rauty

Vegetariánské menu

Prosíme o objednávku předem.
  • smažený sýr
  • flamendr ze sojového masa
  • těstovinový salát se zeleninou a sýrem
  • penne Quatro Formagi

Přílohy

  • vařené brambory
  • chléb, bílé pečivo